Излезе Joomla 1.5.12 [Wojmamni Ama Woi]. Конечно од оваа верзија Македонскиот е дел од официјалната инсталација, а ТопНетМК е официјалниот преведувачки тим. И горди сме оти Џумла тимот нè прифати како Македонија. Нескромно, но го заслуживме и беџот поставен десно.

Еве Ви ги и Македонските пакетите кои всушност Ви се најважни: