Еве ја најновата верзија на Joomla 1.5.17 [Wojmamni ama woobusani] со Македонски.

Верзијата 1.5.16 ја скокнавме бидејќи истиот ден кога излезе беше предупредено дека има проблем со PHP 4, па веднаш беше стопирана и најавена новата верзија која излезе по само 3-4 дена.

Корегирани се неколку безбедносни грешки во однос на постарите верзии, па ви препорачуваме што поскоро да минете на најновата верзија.

Се разбира дека Ви ја нудиме на Македонски: