Излезе Joomla 1.5.13 [Wojmamni ama baji]. Ова е по само три недели од претходната верзија, но отстранета е голема безбедносна дупка, па е препорачливо веднаш да надградите до новата верзија. Се разбира дека Ви ја нудиме на Македонски.