Објавена е Joomla! 3.8.4 безбедносна обнова која задоцнивме да ви ја препорачаме, бидејќи веќе излезе 3.8.5 верзијата во следниот пост.

За обнова на верзиите користете ја компонентата Joomla обнова и сето тоа ќе мине со еден клик.

За оние кои сакаат или мораат тоа да го направат рачно еве и врски:

Се разбира, пред секоја обнова прво направeте бекап, за секој случај.