Бараме преведувач/и за Џумла на Македонски.
Не е потребно врвно познавање, доволно е добра волја и мерак за работење со систем за правење веб сајтови.

Работата е волонтерска како што и самата Џумла е бесплатна. Придобивките за преведувачот се запознавање со системот и многу поголема ефикасност при изработка на веб сајтови.

Заинтересираните може да пишат на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Ве информираме дека Top.Net.MK ќе престане да постои во таа форма за неколку дена.

Но имаме подобра вест: Отсега сите информации за Македонски преводи на Џумла и нејзините додавки ќе следите на новиот домен Joomla.MK!

Доменот е верификуван и одобрен од OSM па со нивна дозвола ќе го користиме како официјален Македонски извор на информации, совети, помош...

Нормално дека секоја соработка е добредојдена.

Па, со среќа користењето на Joomla.MK