Стокмен е модулот „Македонски радија“ за Joomla 1.5.x.
Во него се излистани сите Македонски радија кои можат да се слушаат преку интернет. (Доколку знаете врска до некое Македонско радио кое недостига во листата Ве молиме пратете ни ги податоците.)

Можете да го преземете и инсталирате на Вашите страници од тука.

Освежување:
Додадено е радиото 5 FM од Велес (благодарност до Читателката)