Објавена е Joomla! 3.8.5 најнова обнова која коригира неколку багови од претходната верзија. Препорачливо е да надградите.

За обнова на верзиите користете ја компонентата Joomla обнова и сето тоа ќе мине со еден клик.

За оние кои сакаат или мораат тоа да го направат рачно еве и врски:

Се разбира, пред секоја обнова прво направeте бекап, за секој случај.