2015 Winner for Best Free CMSСпоред корисниците, најдобар систем за менаџирање содржини за 2015 година е Joomla!

Таа зад себе има многу јака заедница и милиони поддржувачи, па не случајно е и еден од најпопуларните системи во светот.