Објавена е Joomla! 3.4.5 најновата верзија од серијата 3.х на Џумла.

Ова е безбедносна верзија во која се решени неколку критични безбеносни проблеми кои се открија во претходните верзии. Препорачливо е веднаш да ја обновите вашата верзија.

За обнова на верзиите користете го Менаџерот на надградби и со еден клик завршете ја целата работа. За оние кои сакаат или мораат тоа да го направат рачно еве и врски:

Се разбира, пред секоја обнова прво направeте бекап, за секој случај.