Ве информираме дека Top.Net.MK ќе престане да постои во таа форма за неколку дена.

Но имаме подобра вест: Отсега сите информации за Македонски преводи на Џумла и нејзините додавки ќе следите на новиот домен Joomla.MK!

Доменот е верификуван и одобрен од OSM па со нивна дозвола ќе го користиме како официјален Македонски извор на информации, совети, помош...

Нормално дека секоја соработка е добредојдена.

Па, со среќа користењето на Joomla.MK